Mijn HomeRide 2017

Waarom rij ik de HomeRide? Ik heb van dichtbij gezien hoe belangrijk en waardevol 't is bij je zieke kind te kunnen zijn zonder je zorgen te hoeven maken over huisvesting en opvang!

Even voorstellen

Mijn naam is Erwin Kerstges, ik ben lid van WTC Grensland en organiseer natuurlijk ook mee aan de Grenslandklassieker. In de winter ben ik, als lid van de Limburgse Schaatsvrienden, een fanatiek schaatser. In de zomer transformeer ik naar inlineskater, hardloper en fietser.
Dit seizoen rij ik de HomeRide 2017. Georganiseerd om fondsen bij elkaar te brengen voor de Ronald McDonald huizen. Ik rij mee bij Team4Limburg, dat rijdt voor de Kindervallei in Valkenburg en het Ronald McDonaldhuis Maastricht


Home4Limburg

Team Home4Limburg doet voor de tweede keer mee. De samenstelling is wisselend, maar het doel blijft hetzelfde: de Kindervallei in Valkenburg en het Ronald McDonaldhuis in Maastricht. Alles onder het motto "Fietsen voor een ander, omdat wij gezond zijn van lijf en leden". Daarvoor fietsen we graag de 500km lange HomeRide tocht binnen de 24 uur!

Je kunt één euro extra inleggen bij het inschrijven voor de Grenslandklassieker en je daarmee achter ons motto scharen!

Lees meer over ons Homeride Team.

De Kindervallei

De Kindervallei is een vakantiehuis, logeerhuis en huiskamer in één. Een plek om te ontspannen en om plezier te beleven. Faciliteiten, hulp en opvang verzorgen voor die gezinnen die 't toch al zo moeilijk hebben. Wat een fantastische doelstelling!

Lees meer over de Kindervallei.

Ronald McDonald Maastricht

In Ronald McDonald Huis Maastricht logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in academisch ziekenhuis Maastricht. Lees meer!

HomeRide

Wat ik mooi vind aan HomeRide is het strijkstokloze karakter: alle ingezamelde gelden komen daadwerkelijk terecht op de plek waar 't terecht moet komen: in de begrotingen van directeur Thea Coolen van de Kindervallei en directeur Margot de Kock van Ronald McDonaldhuis Maastricht. Geen geld naar bobo's, geen premies voor officials maar rechtstreekse overnachtingen en opvang voor cliënten, met maximale inzet van vrijwilligers!